SHPËRNDAJE

Sony dhe AT&T kanë njoftuar sot se telefoni Xperia ion, me kamerë 12-megapixel dhe 4G LTE, do të jetë në dispozicion nga 24 qershori për 99,99$ me kontratë. Ka ngjyrë te zezë, konkurron direkt me preferencat e HTC XOne dhe Samsung Galaxy SIII në formacion të AT&T-së. Karakteristika kryesore e këtij modeli është që përfshihet  kamera më 12-megapixel dhe ka aftësi për t’u kontrolluar me telekomandë nga larg nëpërmes TV-s kur është i kyçur në HDMI. Në këtë mënyrë, ju mund të lëni telefonin kyçur afër TV-s dhe të uleni dhe të manipuloni nga largësia. Telefoni ka një ekran 4,6-inch 1280X720 dhe sistemin operativ Android 2.3 Gingerbread, edhe pse Sony premton për upgrade në Android 4.0. Lidhet me internet nëpërmjet LTE, HSPA dhe Wi-Fi, dhe ka 16GB memorie të integruar së bashku me sloten për ekstra memorie . Procesorin 1.5-GHz Qualcomm S3, i cili është i shpejtë, por jo aq i shpejt sa S4 qe është në telefonat tjerë si HTC OneX dhe Samsung Galaxy S III. |sonymobile.com| |ameble|

[nivo_slider source=”post” link=”none” size=”598×368″ limit=”4″ effect=”random” speed=”600″ delay=”3000″][divider top=”0″]

SHPËRNDAJE