SHPËRNDAJE

WhatsAppNë janar të këtij viti, WhatsApp kishte lansuar një shërbim të ri i quajtur “WhatsApp Web”, nëpërmjet të cilit, përdoruesit e aplikacionit WhatsApp, mund të përdorin aplikacionin kompjuter dhe ne edhe në atë kohë, ne kemi përgatitur një edutek se si instalohet WhatssApp në kompjuter.

Më pas, WhatsApp kishte sjell edhe një shërbim të ri i cili mundëson thirrje telefonike falas i cili fillimisht ishte aktiv vetëm për pajisje Android.

Po të njëjtin shërbim, WhatsApp ka mundësuar me përditësimin e javës së kaluar për pajisje iOS ndërsa nga sot këtë mundësi do ta kenë edhe pajisjet BlackBerry.

Versioni i fundit i WhatsApp për BlackBerry 10 është në dispozicion nga World Store BlackBerry dhe mund të shkarkohet duke klikuar mbi linkun e mëposhtëm:

WhatsApp për BlackBerry 10 /ameble

SHPËRNDAJE