SHPËRNDAJE

Për smartphone-at Samsung Galaxy S7 dhe Galaxy S7 Edge është vendosur të prezantohen me 21 Shkurt, para se të filloj ngjarja vjetore për pajisjet mobile, MWC (Mobile World Congress).

Kemi dëgjuar shumë për modelet e ardhshme të smartphone-ve nga Samsung, gjithashtu javët e kaluara kemi parë edhe si duken, kurse tani kemi datën zyrtare se kur do të prezantohen.

Samsung Galaxy S7 dhe S7 Edge

Imazhi i shfaqur me poshtë është paraqitur në ftesën e kompanisë që është në formë të kubit, por që ende nuk e dimë kuptimin.

Samsung unpacked 2016

Pra me 21 Shkurt, ditën e diel do t’i kuptojmë të gjitha. /ameble