SHPËRNDAJE

Nikon ka prezantuar sot modelin e aparatit fotografik me të ri, të serisë Nikon 1 të quajtur Nikon 1-V2 (versioni 2). Nikon 1-V2 është i pajisur me 14.2 megapixel, format CX me super shpejtësi të lartë të sensorit CMOS, dhe është projektuar për të siguruar auto-fokus të shpejtë më një funksion qe është në formë kompakte, gjithashtu përkrahë Full HD video të avancuar.

Nikon do të fillojë me shitjen e këtij aparatit në Nëntor me çmim prej 899 $ me kit lente standarde 10-30mm, kurse për 30-110mm 250 $ ekstra.

Nikon gjithashtu ka paraqitur një Speed-Light SB-N7 të re, një dritë e shpejt opsionale e cila është projektuar për të siguruar përdoruesit mundësi të ndriçimit të gjithanshëm për modelet Nikon 1-V1 dhe 1-V2. |ameble|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE