SHPËRNDAJE

Nikon thot se është duke u përgatitur për të paraqitur për herë të parë kameren e saj me android që quhet S800 Coolpix ose S800c. Sipas thashethemeve Nikon, kamera do të jetë e pajisur me një ekran 3.5-inch OLED dhe do të ketë të instaluar sistemin operativ Android 2.3 Gingerbread, e cila supozohet të shfaqë një fokus prej 25-250mm. Në Nikon thuhet se paraqitja e Nikon S800 Coolpix do të bëhet më 22 gusht. |bgr.com| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE