SHPËRNDAJE

Me datën 21 Shkurt, është raportuar se Nikon do të mbajë një konferencë shtypi në Tajlandë. Vetë kompania ka dërguar ftesa përmes “ThaiDPhoto” edhe pse aty nuk është cekur se për çfarë saktësisht do të njoftojnë. Nikonrumors ka thënë së dita e Enjte do të jetë ditë e rastësishme për Nikon që do të njoftoj për produkte të reja, ata kanë spekuluar gjithashtu se mund të jetë që do të njoftohemi për zëvendësimin e ri të modelit D7000.

Sido që të jetë nuk ka shumë për të thënë, por në qoftë se jeni dashamir i versionit D7000 dhe doni të shihni se çfarë do të sjellë pasardhësi i tij, qëndroni sërish me ne nga data 21 Shkurt për të parë nëse ka ndonjë njoftim për ketë ngjarje. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE