SHPËRNDAJE

Nikon ka lansuar sot aparatit digjital të ri DSLR D5200 në një ngjarje të organizuar në Londër, një aparat me 24.1-megapixel dhe dizajn të kompletuar. Ky model është në dispozicion në tri ngjyra të ndryshme: të zezë, të kuqe, dhe bronz, gjithashtu ofron një mori karakteristikash të larta, duke përfshirë auto fokus 39 pikësh.

Përmban CMOS sensor DX-format dhe motorin EXPEED 3-ekuivalent për përpunimin e fotografisë. ISO ranges 100 – 6400 dhe mund të zgjerohet deri në 25.600. Nxjerr video HD të plotë deri në 1920×1080 60i/50i. Aparati ka një opsion të quajtur “Special Effects”, i cili përmban disa efekte për videot e incizuara, gjithashtu dhe “manual mode” për  duke i mundësuar përdoruesit për të zgjedh opsione të avancuara në video incizim, të tilla si shpejtësia e fotografimit etj.

Për shitje do të jetë nga dhjetori me çmim prej 899,00 € vetëm pajisja. |Nikon| |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE