SHPËRNDAJE

Adhuruesit e Nintendo Wii U do të jenë në gjendje  të luajnë çfarë lojëra të ndryshme nga data kur më 18 nëntor fillon shitja e tij? Siç u premtua nga Nintendo, konsola e Nitendos shitet me një formacion të larmishëm të 23 lojërave që do të nisë të kujdesen për dy “tipe të lojtarëve” ata që luajnë shumë dhe që kanë interesim të madh dhe ata lojtarë të rastit. Përveç 23 lojërave që do të jenë në dispozicion për blerje në ditën e nisjes, Nintendo gjithashtu zbuloi 29 të tjera që do të shfaqen në mes të 18 nëntor dhe mars 2013. Nintendo do të shesë U Wii në dy modele: një “Set Basic” që përfshin tastierë të bardhë dhe kontrollues me 8GB hapësirë të brendshme për $ 299,99  dhe një “Set Deluxe” me një tastierë të zezë dhe 32GB hapësirë të brendshme për $ 349,99. Wii U softueri do të kushtojë jo më shumë se $ 59,99.Lista e plotë lojërave që janë të gatshme nga 18 nëntori vijon si më poshtë.

 • Assassin’s Creed III
 • Batman: Arkham City Armored Edition
 • Call of Duty: Black Ops 2
 • Darksiders II
 • Disney Epic Mickey 2: The Power of Two
 • ESPN Sports Connection
 • FIFA Soccer 13
 • Game Party Champions
 • Just Dance 4
 • New Super Mario Bros. U
 • Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge
 • Nintendo Land
 • Rabbids Land
 • Scribblenauts Unlimited
 • Sing Party
 • Skylanders: Giants
 • Sonic & All-Starts Racing Transformed
 • Tekken Tag Tournament 2
 • Transformers Prime
 • Warrior’s Orochi 3 Hyper
 • Wipeout 3
 • Your Shape Fitness Evolved 2013
 • ZombiU

|ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE