SHPËRNDAJE

HTC, smartphone-in e parë HTC One e kishte prezantuar në Shkurt të vitit 2013, me pastaj në Korrik 2013 e nxori HTC One Mini, kështu që nga kjo mund të pritet se edhe modeli HTC One M8 që u prezantua javën e kaluar mund të ketë modelin e vogël Mini. Ketë e shfaqur operatori nga Suedia Telia të cilët e kanë paraqitur se ekziston edhe HTC One M8 Mini.

HTC One M8 mini telia

Ata kanë thënë gjithashtu se do të jetë i njëjti smartphone por me madhësi më të vogël, pra shpresojmë se do të jetë më të njëjtat karakteristika.

Ne mendojmë se ky lajm mund të jetë i besueshëm, sepse operatori Talia merr pajisje për shitje nga HTC dhe këto thashetheme apo paraqitje mund të jenë të vërteta. /ameble

SHPËRNDAJE