SHPËRNDAJE

Sony SmartWatchSony ka lënë të kuptojmë se janë në përgatitje të një ore smart (SmartWatch), pajisja mund të lansohet ketë javë në ngjarjen Mobile Asia Expo 2013.

Sipas një raporti të kohëve të fundit, Sony i ri SmartWatch do të vijë me ekran më të madh se sa versioni ekzistues dhe do të vijë me një varg veçorish të reja.

Ekran i ri për SmartWatch-in e përditësuar është përfolur të jetë më prekje (capacitive), dhe gjithashtu rezistent ngaj ujit.

Specifikat e tjera janë përfolur se do të përfshijë lidhjen NFC (with easy one touch pairing). Për të gjitha detajet rreth mbetet të shihet ditën e prezantimit. |ameble|

SHPËRNDAJE