SHPËRNDAJE

Tashmë në vend të dytë si smartphone më i hollë në botë, Oppo R5 mendohet të jetë një pajisje delikate. Por kompania Oppo në një përpjekje për të na bindur se Oppo R5 nuk është aspak delikat, por ka një dizajn të qëndrueshëm, ka vendosur të publikojë një video ku tregohet smartphone në “teste” të ndryshme.

Në video tregohet Oppo R5 duke ndarë në mes molla dhe bostanë, duke thyer arra, duke gozhduar – të gjitha veprime të cilat nuk lejnë asnjë shenjë dëmtimi në pajisje. Nëse kjo nuk mjaftonte, Oppo vendosi të shtypte me gomën e makinës celularin. Menjëherë pas testit, tregohet ekrani i pathyer. Ne nuk mund të sigurojmë që me të vërtetë do të ndodhë kështu nëse e provojmë, por në video tregohet se R5 mund të përballojë këto teste./ameble

SHPËRNDAJE