SHPËRNDAJE

Një post ngacmues në uebfaqen Samsung sugjeron një produkt të ri që ndoshta do të shfaqet në CES 2013. Në një blog të tyre, gjigandi elektronike thotë se konsumatorët e tyre duhet të bëhen gati “get ready” për datat 08-11 janar që mbahet Consumer Electronics Show – CES, dhe duhet të bëhemi gati për të mësuar më shumë.

Video nuk jep detaje tjera. Por shprehja “bota është duke pritur” (the world is waiting) mund të jetë sinjal i thashethemeve të mëparshme në lidhje me pasuesin e Samsung Galaxy S3. Gjithashtu mund të jetë edhe prezantimi i modelit të ardhshëm Galaxy S4, që sipas thashethemeve mund të shfaqët me procesorë quad-core dhe kamerë 13 megapixel. Përveç kësaj, ekzistojnë të thëna edhe për gjeneratën e ardhshme të modeleve me ekran elastik (të pathyeshëm). Më poshtë mund ta shihni videon: |ameble|  [youtube id=”EWoAxkMmOLk” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE