SHPËRNDAJE

Smartphone-i Nokia, modeli i parë me platformën Android është shfaqur pa dashje në një faqe të internetit nga një shitës vietnamez me pakicë me çmim rreth 110$ (80€). Kjo pastaj është hequr menjëherë. Nokia X A110

Sipas publikimit, emri zyrtar i këtij smartphone-1 është Nokia X A110. Nokia me Android është shkruar të shfaqet me kamerë 5 megapikselë dhe vjen me versionin Android 4.4.2.

Informacione tjera të publikuara nga paraqitja në mainguyen.vn ​​përfshinë mundësinë me dy kartela SIM. Kjo mundësi pak a shumë tregon se smartphone-i do të jetë në shënjestër të tregut të Azisë. Ky model do të vijë gjithashtu me 512MB RAM, 4GB memorie e brendshme dhe portën microSD. Është thënë gjithashtu që të vijnë me baterinë 1500 mAh.

Nokia pritej të lansoj ketë model në ngjarjen Mobile World Congress në Barcelonë. /ameble

SHPËRNDAJE