SHPËRNDAJE

Nokia ka konfirmuar lançimin e pajisjes së re Nokia Lumia 620 nga 31 Janar 2013, që i bie javën e ardhshme.

Me çfarë karakterizohet Nokia Lumia 620?

Është një smartphone me sistem operativ Windows Phone 8 nga Microsoft-i, me ekran 3,8 inç, 1GHz procesor dual-core, 512 MB RAM, 5 megapixel kamerë frontale, përkrahë teknologjinë NFC, 8 GB memorie të brendshme e cila mund të rritet deri në 64 GB nëpërmjet microSD kartelës.

Pajisja është në dispozicion në gjashtë ngjyra: ngjyrë gëlqere e gjelbër, ngjyrë portokalli, ngjyrë të kuqe, të verdhë, të bardhë dhe të zezë.

Çmimi i Nokia Lumia 620 në Evropë, fillimisht do të jetë 298 €. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE