SHPËRNDAJE

Nokia është duke zhvilluar një tabletë të ri me Windows RT që pritet të zbulohet në Mobile World Congress që mbahet në Barcelonë në shkurt 2013, ka raportuar DigiTimes.

Tableti do të prodhohet në bashkëpunim me Microsoft-in, Qualcomm dhe COMPAL Electronics.

Ky model ishte kontraktuar fillimisht për lansim në vitin 2012 me kompaninë COMPAL që të prodhoj dhe transportoj 200 mijë njësi në tregje fillimisht si test, mirëpo projekti u pezullua për shkak të ardhjes së Microsoft Surface-it, kjo sipas burimeve të pazbuluara.

Ameble do të ju sjellë ngjarjet drejtpërdrejtë të këtij Kongresi Botëror, kështu që qëndroni më ne për më shumë detaje. |ameble|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE