SHPËRNDAJE

Nokia njoftoi se do të del me një smartphone me çmim shumë të volitshëm nga linja e telefonave ASHA që do të ketë edhe funksionin dual SIM si dhe WiFi lidhje.

310 ASHA do të ketë një ekran prej 3 inç me rezolucion (384 x 240). Pajisja gjithashtu ofron memorie të brendshme deri në 20 MB që mund të zgjerohet në 32 GB përmes një kartelë microSD. Telefoni vjen edhe me 40 Lojëra falas.

Të tjera karakteristika përfshijnë 2G GPRS / EDGE lidhjes, WiFi, Bluetooth 3.0 dhe një kamera 2-megapixel. Asha Nokia 310 do të jenë në dispozicion në Azi, Indi, Lindja e Mesme, Afrikë dhe Brazil, me një çmim prej 102 $. |ameble|

[youtube id=”h64As-dlTVQ” width=”600″ height=”350″]

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE