SHPËRNDAJE

Nokia, pjesë e mbetur e kompanisë që nuk është pronë e Microsoft-it, ka shfaqur sot një imazh që shkruan “up to something”, dhe një pamje e një kutie misterioze në të zezë.

Çfarë është? Askush nuk e ka idenë për çfarë është fjala. Pajisjet dhe shërbimet e kompanisë janë blerë nga Microsoft, kështu që nuk ka mundësi të jetë diçka lidhur me pajisje mobile apo Windows Phone. Sipas foto imazhit duket të jetë diçka me video streaming.

Njoftimi u bë nëpërmes llogarisë së Nokia’s në Twitter:

Me të vërtetë nuk ka ndonjë thashetheme apo spekulim se çfarë mund të presim, por Nokia do t’i heqë perden këtij produkti nesër, siç edhe shkruan në imazh. /ameble

SHPËRNDAJE