SHPËRNDAJE

Si duket Noka është duke u përgatitur për projekte gjigante në bashkëpunim me Microsoft-in.

Disa imazhe të shfaqura gjatë kësaj jave kanë lënë të kuptohet se Nokia mund të jetë duke u përgatitur për të lansuar një tablet Windows RT në muajin e ardhshëm. Burime të afërta me prodhuesin e telefonisë celulare kanë zbuluar se Nokia pritet të njoftoj për tabletin Windows gjatë një ngjarje e cila do të mbahet në Nju Jork muajin ardhshëm.

Nokia tablet Windows RT

Aktualisht disa thashetheme tani më janë shfaqur për vetëm disa specifika të këtij modeli duke përfshirë procesorin 4-bërthamor nga Qualcomm Snapdragon 800 si dhe sistemi operativ të tableit Microsoft Windows RT.

Sa më shumë informacione që do të dalin në lidhje me këtë tablet Windows RT nga Nokia, ne do të ju mbajmë të përditësuar si gjithmonë. |ameble|

SHPËRNDAJE