SHPËRNDAJE

Si duket gjërat po ndryshojnë për kompaninë Nokia paksa, pas lansimit të serisë së smartphone-ve Lumia që posedojnë platformën Windows Phone. Kompania ka lëshuar disa detaje se sa pajisje të tilla kanë shitur në tremujorin e fundit të vitit 2012. Sipas tyre kanë arritur të shesin një total prej 4.4 milion pajisje Nokia Lumia me Windows Phone vetëm në tremujorin e fundit të vitit 2012.

Kurse në total kanë shitur 15.9 milion smartphone, të cilët përfshin 4.4 milion smartphone Lumia, 2.2 milion pajisje me Symbian dhe 9.3 pajisje Asha. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE