SHPËRNDAJE

Nokia Here MapsGjatë muajit Gusht, Nokia kishte lansuar aplikacionin për harta “Nokia HERE” për modelet Galaxy të Samsung-ut, aplikacioni ishte ekskluziv vetëm për pajisjet e Samsung-ut që posedojnë platformën Android.

Tani ketë aplikacion Nokia e ka nxjerr në dispozicion për të gjitha pajisjet e tjera Android, dhe mund të shkarkohet nga cilado pajisje Android.

Aplikacioni Nokia HERE Maps për Android për momentin është në versionin testues Beta, është pa pagesë dhe mund të shkarkohet këtu . /ameble

SHPËRNDAJE