SHPËRNDAJE

Një lajm i mire për ata që janë akoma në dilemë se çfare ti dhurojnë familjareve dhe miqve të tyre për festat e fundvitit. Kompania Barnes & Noble kanë vendosur që gjate kësaj kohe festive të ulin çmimin e lexuesit elektronik Nook Simple Touch në vetëm 79 dollarë amerikan. Shitja e këtij produkti me këtë çmim mahnitës do të filloje qysh nga sot 09.12.2012.

Nook Simple Touch tanimë klasifikohet si një dhurate modeste dhe e deshirueshme për shumë persona, e sidomos për ata që janë te apasionuar pas leximit.

|ameble| [divider top=”0″]