SHPËRNDAJE

Procesori NVIDIA Tegra 3 tanimë është bërë jashtëzakonisht i njohur, njeri prej procesorëve qe është përdorur në shumë prej smartphone-ve dhe tabletave të lartë që sot gjenden në dispozicion, dhe tani duket se kemi disa informata mbi procesorin NVIDIA Tegra të brezit të ardhshëm.

Sipas detajeve qe kanë rrjedhur, NVIDIA Tegra 4 do të ofroj performancë gjashtë herë me shumë se sa procesori i tanishëm Tegra 3, dhe do të mbështesë ekran më pixela deri në 2560X1600.

Procesori NVIDIA Tegra 4 zyrtarisht pritet të shpallet vitin e ardhshëm. |ameble|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE