SHPËRNDAJE

Flitet qe Microsoft do të sjellë një version të Office suite për IOS në treg, dhe pritet qe të mbërrij në nëntor. Sipas BGR news, Microsoft është duke punuar në një iPad për një version Office Suite. Deri tani përdoruesit e IOS kanë përdorur softuer të palëve të treta që ofrojnë zgjidhje më pak te përsosur në krahasim me tiparet e paketës desktop. Mund të jetë ky një fund për të gjithë ata?

Microsoft ende nuk e ka konfirmuar këtë lajm, por supozohet qe Microsoft Office është duke punuar në të “IOS”, dhe nënkupton se mund të vijë për të dy iPhone dhe iPad. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE