SHPËRNDAJE

Sipas portalit “The Verge” thuhet së Microsoft është duke përgatitur aplikacionin OfficeMobile për pajisjet Android dhe iOS që do të jenë gati nga fillim të vitit të ardhshëm. Aplikacioni thuhet se do të jetë pa pagesë, vetëm se gjatë instalimit kërkohet një llogari e Microsoft-it, dhe me pas u mundëson përdoruesve për të parë dokumentet e Office-it. Kurse një version tjetër me pagesë do te mbështesë mundësin e ndryshimeve themelore të dokumenteve.

OfficeMobile është thënë se do të përkrahë dokumentet Word, PowerPoint dhe Excel. Ky burimi thotë se Office Mobile për pajisjet iOS do të fillojë në fund të Shkurtit apo në fillim të Marsit, kurse versioni Android pritet në Maj. |ameble| 

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE