SHPËRNDAJE

Sot është përvjetori e parë i OnePlus-it. Ka arsye për të festuar, duke pasur parasysh se një kompani startup e tillë si OnePlus ka qenë në gjendje të lansoj një smartphone që ndoshta ishte një nga më të mirë e vitit 2014 dhe të ketë sukses.

Për ta bërë këtë, bashkë-themeluesi i OnePlus-it  Carl Pei ka ofruar një pasqyrë për kompaninë dhe ka shpjeguar së çfarë ka mësuar gjatë këtij viti. “Siç e dini, që nga fillimi i OnePlus-it, kemi gëzuar suksese por edhe një përvojë të mirë,” tha ai. “Siç ndodh zakonisht, kemi mësuar shumë gjatë këtij viti dhe sot jemi shumë më të mençur se sa një vit më parë.”

Pei gjithashtu ka sugjeruar startup-at e ri së duhet të kenë besim, dhe të jenë të hapur edhe nëse gabojnë. Ai ka thënë se surpriza të mëdha do të vijnë në vitin 2015 nga kompania e tyre. \

Së fundi, nësë jeni duke pritur për të blerë një smartphone OnePlus One dhe nuk keni pasur të afërm për ftesë për blerje, kompania ka thënë se OnePlusOne është për shitje tani të hapur dhe në dispozicion për të gjithë./ameble

SHPËRNDAJE