SHPËRNDAJE

Ju nuk mund të keni dëgjuar shumë për Oppo, për arsye se ajo është një kompani kineze, por megjithatë kjo kompani ka bërë prezantimin e një smartphone shumë interesant, i quajtur Oppo Find 5, i cili aktualisht është smartphone më i hollë që mund të gjendët në treg, i matur vetëm 6.65 mm në trashësi. Kompania Kineze Oppo, tani më pothuajse mund të njihen si të parit pasi që krijuan një smartphone të ri Oppo Find 5 me një ekran 1080p që i bie ekran Full High Definition, rezolucion 1920 x 1080, me një dendësi nga 441 pixel cila është më e lartë se çdo gjë tjetër në treg (iPhone 4S ekranin e  ka vetëm 326 pixel). Për veç ekranit Full HD, ky smartphone karakterizohet me Qualcomm Snapdragon S4 quad core Krait procesor dhe me sistem operativ të fundit nga Androidi 4.1 Jelly Been. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE