SHPËRNDAJE

Përderisa Microsoft po përgatitet te nxjerr ne treg tabelin e tyre te ri Surface, kjo kompani ka nisur një seri pajisjesh shtesë te projektuara për t’u përdorur nga tabletë me Windows 8, që përfshijnë disa mausë dhe tastiera të reja.

Janë dy tastiera te reja qe njërën e ka quajt Microsoft Sculpt dhe tjetrën Microsoft Wedge, plus dy mausë të ri  Microsoft Wedge Touch dhe Sculpt Touch, të cilat mund ti shihni në fotografitë e paraqitura më poshtë.

Tastiera Wedge Mobile do të shitet me pakicë për 79,95 dollarë(ose 64 euro) dhe Mouse Wedge për 69.95 dollarë(ose 56euro), kurse Mouse Sculpt Touch(me prekje) do të shitet me pakicë për 49,95 dollarë(ose 40 euro) dhe Tastiera Sculpt do të ketë çmimin 49,95 dollar(ose 40 euro). |cnet|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE