SHPËRNDAJE

Pavarësisht se kohëve të fundit ka shënuar një rritje në fitimet, kompania Panasonic tashmë ka larguar 36.000 emra nga listat e pagave, ndërsa një shkurtim tjetër prej 10.000 vende pune pritet të ndodh në Mars të vitit të ardhshëm.

Me këtë ristrukturim të madh dhe përpjekjet e vazhdueshme për të shitur jashtë njësitë e padëshiruara, Panasonic pret që të humbas rreth 10 miliard $ gjatë këtij viti si dhe të dështoj në qëllimin për të arritur një fitim diferencë 5% brenda tri viteve të ardhshme. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE