SHPËRNDAJE

Panasonic ka bërë njoftimin për Toughbook SX2 që karakterizohet me një procesorë  2,6 GHz i5-3320M, 12.1-inç ekran me 1600 x 900 pixel, 4 GB memorie DDR3L-1333, Hard disk 320 GB 5400 rpm, si dhe webcam 720p. Ky produkt po ashtu karakterizohet më një mburojë nga magnezi që mbron pajisen nga dëmtimi në rast të hedhjes, dhe për këtë arsye çmimi i tyre fillon nga 2649 $. |ameble|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE