SHPËRNDAJE

Në Janar të këtij viti, në ngjarjen CES, Panasonic kishte prezantuar tabletin 20 inç me specifika harduerike tejet mbresëlënëse. Nga Janari i vitit të ardhshëm ky tablet do të lansohet në SHBA dhe pritet të ketë çmimin prej 5.999 $.

[youtube id=”7HtbhFEK1EE” width=”600″ height=”350″]

Disa nga specifikat kryesore të këtij tableti janë:

  • Ekrani IPS Alpha LCD 20 inç 4K me rezolucion 3840 x 2560 pikselë
  • Procesori Intel Core i5-3437U uPro
  • Sistemi operativ Windows 8.1 Pro
  • Hapësira e brendshme 256 GB SSD
  • Memoria  2GB VRAM
  • Kamera frontale me rezolucion 1280x 720 pikselë
  • Jetëgjatësia e baterisë deri në 2 orë. |ameble|
SHPËRNDAJE