SHPËRNDAJE

Sipas agjencisë  FCC  është thëne që PC Vizio do të dalë së shpejti. Edhe pse kemi shpresuar qe deklarata zyrtare do jetë në shumë detaje mirëpo ajo qe shumë e shkurt. Nga Vizio është premtuar se linja do të fillojë para qershorit. Disa foto:

Si përkujtim për ju kjo një kompani e fokusuar për Home Theatre është duke planifikuar të shkojnë me një treshe të madhësisë se mesme Laptopë si dhe dy madhësive të përfshira në një Desktop që mbështetet ne Magic Trackpad si pjese shtesë për të tërhequr vëmendjen. 10-inch Tabletë gjithashtu do të jetë pjesë e ardhjeve të qershorit. Është thënë  se Walmart do të kryejnë të paktën disa prej formacioneve. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE