SHPËRNDAJE

Office 365 LogoMicrosoft ka njoftuar se ka kthyer qasjen apo abonimin falas për studentet e rregullt në shërbimet e tyre Microsoft Office 365. Kompania të njëjtën gjë më parë e kishte bërë vetëm për studentët në Nju Jork kurse tani ketë e ka nxjerr në dispozicion për të gjithë studentët në mbarë botën.

Miliona studentë në mbarë botën tani ligjshëm mund t’i qasen pakos së Office-it nga shkollat e tyre dhe gjithashtu ju njoftojmë se e kemi mundësuar që pa pagesë të gjithë studentët e huaj në nivel global të regjistrohen vetvetiu dhe të marrin Office 365 dhe instalojnë Office-in. Kjo përfshin 5.5 milionë student të huaj nga Australia, rreth 5 milionë student nga Gjermani, 7 milionë nga Brazili, 1.3 milion nga Universiteti Anadolu në Turqi, çdo nxënës nga Hong Kong-u si dhe miliona tjerë.

Për ketë mundësi nga Microsoft më shumë informata mund të gjeni në ketë link. /ameble

SHPËRNDAJE