SHPËRNDAJE

Siç jeni njoftuar më herët, tani më është zyrtarisht publikuar Samsung Galaxy Note 2, dhe disa prej jush mund të pyesin se ku mund të blihet si dhe më e rëndësishmja sa para do të ju kushtoj. Një duhet ditur se kjo pajisje do jetë mjaft e kushtueshme. Kompania Vodafone në Gjermani, do të fillojë shitjen e Samsung Galaxy Note 2 për 640 €, që i bie rreth 800 $. |phonearena| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE