SHPËRNDAJE

Google njoftoi  të martën për një përditësim  (Update) për Android 4.1.2 Jelly Bean për Nexus 7 dhe Galaxy Nexus. Me këtë përditësim të sistemit operativ Android përmirësohet performanca dhe stabiliteti i sistemit operativ duke sjell po ashtu edhe mbështetje për peizazhin që mundëson rrotullimin e tij në ekran të Nexus 7, gjë që ishte pamundur për të bërë më herët. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE