SHPËRNDAJE

Google- Drive&Photos-main AmebleGoogle Drive dhe Google Docs kanë pasur shumë sukses këto vitet e fundit. Gjatë 2014, Google i ndau shërbimet e Google Drive në aplikacione të veçanta duke na dhënë mundësinë të instalojmë vetëm aplikacionet që do të na hyjnë në punë. Me përditësimin e sotshëm të Google Doc Suite eksperienca e përdorimit të këtij aplikacioni do të përmirësohet.

Versionet e fundit të Google Docs, Sheets dhe Slides tani kanë opsione të reja siç është kontrolli i gabimeve drejtshkrimore në Google Docs, mundësia për të fshehur rreshtat dhe kolonat në Google Sheets dhe aftësia për të menaxhuar figurat dhe format në Google Slides.

Google gjithashtu ka përmirësuar sigurinë e këtyre aplikacioneve duke shtuar opsionin e sigurimit me shenjat e gishtave për pajisjet që kanë një sensor të tillë. Një opsion tjetër është TalkBack, opsion i cili ndihmon me leximin e informacionit për përdoruesit me shikim të dobët.

Google thotë që përditësimi ka nisur, por ndoshta do të kalojë pak kohë derisa të fillojë përditësimi në pajisjet tuaja për shkak të rajonit ku bëjmë pjesë. /ameble

SHPËRNDAJE