SHPËRNDAJE

Instagram ka njoftuar se ka lëshuar një përditësim të ri të aplikacionit të tyre mobil për platformën iOS dhe Android. Përditësimi sjell disa opsione të reja në pajisjet iOS dhe Android, dhe një nga dy opsionet kryesore janë Color dhe Fade.

Instagram Color & Fade

Në përditësimin që u bë në dhjetor, ne kemi prezantuar pesë filtra të ri dhe kemi sjellë mundësinë për të rregulluar perspektivën në fotografi. Sot, ne ju sjellim dy opsione të reja kreative: Color dhe Fade, kanë deklaruar ata.

Versioni i fundit i Instagram-it tanimë është në dispozicion në Google PlayStore, kurse përditësimi për iOS pritet të shfaqet ditët e ardhshme në iTunes. /ameble

SHPËRNDAJE