SHPËRNDAJE

Përdoruesit e aplikacionit Microsoft Outlook të cilët dëshirojnë të bëjnë thirrje me Skype direkt nga kontaktet e Outlook-ut, dhe me kënaqësi ju njoftojmë se përditësimi i fundit Skype 6.1 ka shtuar ketë mundësi direkte.

Skype 6.1 për Windows ka shtuar edhe karakteristikat tjera që bëjnë më të lehtë dërgimin e një mesazhi në Skype, të bëni thirrje nëpërmes Skype-it, ose të bëni ndonjë telefonatë në çdo celular ose lidhje fikse, krejt nëpërmes Microsoft Outlook-ut. Si përkrahje e re për Skype në Microsoft Outlook, Windows ka lëshuar edhe një version Skype 6.1 të plotë me tipare të reja për pajisjet Mac që u mundësojnë përdoruesve për të thirrur direkt nga uebfaqet Safari. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE