SHPËRNDAJE

Aplikacioni YouTube për iOS është përditësuar me një funksion të ri që mundëson pajisjen iOS të lidhet me një numër televizionesh smart në mënyrë që të luaj videot nga pajisja juaj në televizion.

YouTube ka thënë se kjo është vetëm një mënyrë shtesë që sa me lehtë të shikohen videot në çdo ekran”. Përditësimi është në dispozicion nga tani.

Ata thotë se ky opsion është kompatibil me pajisjet Bang&Olufsen, Samsung, Panasonic dhe Sony. Megjithatë, kompani të tilla si Philips, Samsung, Sharp, Toshiba, Vizio, Western Digital si dhe shumë tjera do të shtohen më vonë.

Aplikacioni është në dispozicion në më shumë se 400 milionë pajisje, dhe mbi 25% që shikojnë video në YouTube vijnë nga pajisjet mobile. Kjo teknikisht nuk është për tu çuditur, sepse smartphone-t dhe tabletët janë duke marrë botën kohët e fundit, edhe shikimi i videove shumicën e rasteve bëhet kur je në rrugë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE