SHPËRNDAJE

Duke u nisur nga fakti se sot është e diele dhe është e diela e fundit e këtij viti, kemi vendosur të bëjmë një përmbledhje vjetore të punës së realizuar nga ne.

Vlerësime

Gjatë këtij viti kemi arritur të bëjmë gjithsej 12 vlerësime të pajisjeve të ndryshme duke përfshirë smartphone, tablet, laptopa, etj.

Disa nga vlerësimet më të lexuara janë:

Për tu informuar më shumë rreth vlerësimeve të përgatitura nga ne, klikoni mbi modulin e vlerësimeve.

Edutek

Moduli Edutek i dedikuar për ngritjen e njohurive të përgjithshme nga fusha e Teknologjisë Informative është pasuruar me gjithsej 15 materiale ose udhëzime edukative nga fushat e ndryshme.

Disa nga materialeve më të lexuara janë: 

Për tu informuar më shumë rreth materialeve të prezantuara, klikoni mbi modulin e Edutek-ut

Video Materiale

Moduli i dedikuar për video praktike, video shpaketime dhe video prezantime të pajisjeve të ndryshme nga Teknologjia është pasuruar me 27 materiale të ndryshme nga të cilat më të shikuara janë:

Për tu informuar më shumë rreth video materialeve të realizuara, klikoni mbi  kategoritë video praktike, video shpaketime ose video prezantime.     

Lajme

Gjatë këtij viti kemi ofruar në total 1100 lajme duke përfshirë ato lokale dhe ndërkombëtare nga fusha e Teknologjisë Informative, duke u bërë edhe një prej burimeve kryesore informuese për Teknologjinë në Kosovë.

Përveç tjerash, kemi arritur të bëhemi edhe bazë për shumë portale shqip të cilat në vazhdimësi bazohen në informatat e ofruara nga ne.

Në vijim janë të paraqitura statistikat e lajmeve për kategoritë e ndryshme nga Teknologjia të paraqitura në vitin 2013.

Përmbledhje Javore

Në vitin 2012 kemi vendosur që në çdo fund javë, pra çdo të diele, të përgatisim një përmbledhje të gjërave, lajmeve, ndodhive më interesante të paraqitura gjatë javës. Në vitin 2013 kemi përgaditur gjithsej 50 përmbledhje javore.

Partneret

Është më së e kuptueshme se një pjesë e madhe e punës së realizuar nga ekipi jonë është arritur në bashkëpunim me kompanitë lokale nga Kosova, me të cilat kemi arritur një bashkëpunim të mirëfilltë dhe bashkëkohorë.

Të gjithë partneret me të cilit kemi realizuar projekte të ndryshme nga Teknologjia, janë:

Mesazhi për Vitin 2014

Të gjithë lexuesve të nderuar dhe të respektuar të kësaj faqe, nga zemra urojmë: Gëzuar Viti i Ri 2014.

Shëndeti, mbarësia, lumturia, bereqeti dhe përherë gëzimi gjatë këtij viti le të dominoj tek të gjithë.

Me nderime dhe respekt,

/ameble

SHPËRNDAJE