SHPËRNDAJE

Sot herët është raportuar nga Google së do ta mbyllë shërbimin Google Reader RSS të tyre më datë 21 Korrik, dhe menjëherë pas lajmit për të mbajtur gjallë ketë shërbim është shfaqur një peticion në internet që tashmë ka mbi 62.000 nënshkrime për vetëm disa orë.

Unë ne momentin kur e nënshkrova peticionin ishte rreth tri orë më parë, dhe në atë kohë kanë qenë 40.000 nënshkrime, kështu që 10.000 njerëz kanë votuar për të mbajtur gjallë Google Reader vetëm në orët e fundit.

Se a do ta ndryshoj apo jo ky peticion mendjen e Google-it në lidhje me Google Reader mbetet të shihet, në qoftë se nënshkruajë shumë njerëz atëherë Google ndoshta do të kuptojë se kete shërbim e përdorin shumë njerëz në baza ditore.

Më shumë detaje në lidhje me peticionin mund të gjeni tek Change.org. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE