SHPËRNDAJE

Philips 9809Philips ka njoftuar për serinë e tyre të re të televizioneve 4K ultra-HD 9000, të koduar si Philips 65PUS9809. Ky televizion me ekran 65-inç vjen me platformën Android të Google-it, duke ofruar qasje të plotë në Google Play Store, si dhe posedon platformën e vetë smart. Kombinimi i shërbimeve do të thotë që do të ketë qasje në aplikacione dhe lojëra të shumta, pa pasur nevojë për Set-Top Box të jashtëm.

Modeli 9809 posedon pamje mbresëlënëse me 4K UHD, dhe operon në teknologjinë “Perfect Pixel Ultra HD”, që përshtat pamjet digjitale në ekran në kohë reale dhe optimizon cilësinë e imazhit. Ky optimizim punon duke përdorur dy teknologji kryesore – Bright Pro dhe Micro Dimming Premium.

Nuk ka me shumë informata rreth specifikave, por Philips thotë se modeli 9809 me super-e
kranin e tij do të jenë në dispozicion nga çereku e tretë e këtij viti. /ameble

SHPËRNDAJE