SHPËRNDAJE

Plastic Logic janë bashkuar me Intel dhe Universitetin Queen për të nxjerr teknologjinë Papertab që është një tabletë me prekje, plastikë fleksibile që duket vetëm si një fletë letre.

Mundësuar nga procesor Intel Core i5, tableti fletë letre 10.7 inç përmban prekje fleksibël dhe është projektuar e tillë që në vend të një tableti që shfaq aplikacionet në një vend, kjo mund të ndaj ato për çdo aplikacion te ndryshëm ne Papertab të ndryshëm. Papertab për çdo aplikacion në përdorim u mundëson tabletve letër për të bashkëvepruar me njëri-tjetrin tërësisht me Wireless.

Për me shumë ilustrim nga kjo teknologji ndiqeni videon e paraqitur me poshtë. |ameble|

[youtube id=”81iiGWdsJgg” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE