SHPËRNDAJE

PlayStation 4 pritet të dalë në shitje nga fundi i këtij viti. Teknologjia e AMD-së është duke mësuar për këtë sistem të ri, kurse Sony tha se ata besojnë se kjo do jetë pajisja me e fuqishme e lojës në të gjitha pajisjet tjera të konceptuara. Sony ka zbulur një sistem i cili punon me një procesor të vetëm.

Karakteristikat e PlayStation 4

 • CPU: Fuqia AMD “Jaguar” e ulët, dhe ka 8 bërthama.
 • GPU: 1.84 TFLOPS, AMD Readeon™ bërthama e grafikës.
 • Memorja: 8GB GDDR5.
 • Lidhja AV: Tani është HDMI, Analog-AV out, Digital output (optik).

PS4 device

Karakteristikat e DualShock 4

 • Përmasat e jashtme: afërsisht 162mm x 52mm x 98mm
 • Pesha: afërsisht 210g
 • Të tjera: light bar, vibration, built-in mono speaker.

Karakteristikat e kamerës së PS4

 • Dimensioni i jashtëm: afërsisht 186mm x 27mm x 27mm.
 • Pesha: afërsisht 183g
 • Kualiteti i videos: (Maksimale) 1280 x 800 pixel x 2 – HD
 • Gjatësia e kabllos: afërsisht 2m.

PlayStation Move

Sony ka konfirmuar se Playstation Move do të luajë rol të madh në ekosistemin e PS4. Megjithatë ajo ende nuk është zbuluar nëse PS4 do të fillojë së bashku me një aparat të ri të syrit të PlayStation.

 • Ndjeshmëri të lartë, dhe ngjyrë të dyfishuar të kamerës .
 • Kornizat me norma më të larta në rezulucionet e ulëta.
 • Bazë të gjerë, dhe 4 mikrofona në koleksion
 • Game-loop e sinkronizuar mund të ndryshohet, në varësi të frame-ave të lojës.

PS Move and cam

Porositja e PlayStation 4

Tani pajisja PS4 mund të para-porositet në: Amazon, Zavvi, Tesco, Game. |ameble|

SHPËRNDAJE