SHPËRNDAJE

PlayStation 4Sony ka postuar një pyetësor masiv për pajisjen PlayStation 4. Në të janë të përfshira të gjitha informacionet në lidhje me sistemin. Nëse keni plan të blini një PS4, ju këshillojmë ti lexoni disa nga këto pyetje/përgjigje, duket u informuar me shumë rreth pajisjes.

Në këtë pyetësor, Sony ka shpjeguar se madhësia e diskut të brendshëm është 500 GB dhe ai mund të zëvendësohet apo ndërrohet.

Një nga pyetjet me rendësi në ketë pyetësor është kjo:

A do të kenë mundësi përdoruesit të lidhin disqe të jashtme për të zgjeruar hapësirën në PS4?

Përgjigja? Është e thjeshtë.

Jo, kjo mundësi nuk është e përfshirë në PS4 .

Pra, nëse keni ndërmend të ruani gjëra ekstra në PlayStation 4, atëherë para se ta blini mendoni edhe për një disk me madhësi me të madhe, sepse sipas Sony nuk keni mundësi të lidhni disqe të jashtme. |ameble|

SHPËRNDAJE