SHPËRNDAJE

Polaroid ka konfirmuar se së shpejti do të nisë një aparat fotografik të ri me mundësi ndërrimi të Lens-ave, që do të shfaqet me sistemin operativ Android nga Google.

Duke folur për kualitetin e imazheve, Scott Hardy, president dhe shef ekzekutiv i Polaroid-it tha “kamera me mundësi ndërrimi të Lens-ave nga Polaroid do të prezantohet në CES 2013 (Consumer Electronics Show), informacionet dhe specifikat shtesë do të tregohen gjatë shfaqjes”

Kamera thuhet se posedon 18.1 magepixel, ekran me prekje 3.5 inç (touchscreen, si dhe versionin Android 4. Për me shumë detaje mbetet te shihet në ngjarjen CES 2013. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE