SHPËRNDAJE

Të martën më 25 shkurt 2014 Innovation Centre Kosovo (ICK) dhe Encouraging Young Entreprenerus (EYE) organizojnë EYE Venture ’14 – Prezantim Informues” mbi atë se çka ofron Encouraging Young Entreprenerus (EYE) ndërmarrësëve të rinj në Kosovë. Prezantimi do të mbahet në ambientet e ICK-së duke filluar nga ora 17:00.

Encouraging Young Entreprenerus (EYE) është iniciativë private dhe vullnetare që ka për qëllim të nxisë dhe mbështesë ndërmarrësit e rinj në Kosovë dhe diasporë për ndërtimin e kompanive të suksesshme.

Me përvojën tonë në menaxhimin e kompanive në rritje dhe burimeve tona financiare, kemi krijuar një mjedis ideal për mbeshtetjen e ndërmarrësve të rinj për të shfrytëzuar mundësitë dhe ndërtuar kompani të reja të suksesshme, me fokus të fuqishëm për përgjegjësi sociale dhe mjedisore.

EYE Venture është një garë e përvitshme biznesi e cila organizohet nga EYE për të rinjtë, studentët dhe ndërmarrësit nga Kosova dhe diaspora me ide inovative dhe të shquara biznesi. Gara ka për qëllim të promovojë kandidatët më të shquar, të investojë në idetë premtuese dhe bindëse të tyre, t’i udhëzojë ata nëpërmjet procesit të planit të biznesit, si dhe t’i ndihmojë ata  të shndërrojnë konceptet e tyre në biznese të suksesshme në rritje, nëpërmjet ekspertizës sonë menaxheriale dhe burimeve financiare. \ICK\Ameble

SHPËRNDAJE