SHPËRNDAJE

Disa orë më parë keni pasur mundësit të përcjellin ngjarjen drejtpërsëdrejti nga Apple me ç’ rast janë prezantuar edhe zyrtarisht modelet e reja iPhone 5S dhe iPhone 5C.

Për të informuar shkurtimisht për pajisjet e reja shikoni videot e më poshtme.

iPhone 5S

[youtube id=”wGCetsl-srk” width=”600″ height=”350″]

iPhone 5C

[youtube id=”gyarolYre3M” width=”600″ height=”350″]

Ndërsa specifikat e plota për pajisjet në fjalë janë të paraqitura më poshtë.

Apple-iPhone-5SiPhone 5S Specifikat

 • Sistemi Operativ iOS 7
 • Dimenzionet 123.8 x 58.6 x 7.6 mm
 • Pesha 112 g
 • Madhësia e ekranit 4 inç
 • Rezolucioni 640 x 1136 pikësela
 • Teknologjia e ekranit LED-backlit IPS LCD
 • Madhësia e baterisë Li-Po 1440 (e integruar)
 • Koha në Stand-by deri në 250 orë (2G) / deri në 250 orë (3G)
 • Koha gjatë përdorimit në rrjetin 3G deri në 10 orë (2G) / deri në 100 orë (3G)
 • Procesori Apple A7 me 64-bit arkitekturë
 • RAM 2 GB
 • Memoria interne 16/32/64 GB
 • Mundësia për SD-Kartë JO
 • Kamera e pasme 8 Megapikëselë
 • Kamera e përparme 1.2 Megapikëselë
 • Video incizimi FULL HD
 • Radio JO

Apple-iPhone-5CiPhone 5C Specifikat

 • Sistemi Operativ iOS 7
 • Dimenzionet 124.4 x 59.2 x 9 mm
 • Pesha 132 g
 • Madhësia e ekranit 4 inç
 • Rezolucioni 640 x 1136 pikësela
 • Teknologjia e ekranit LED-backlit IPS LCD
 • Madhësia e baterisë Li-Po 1440 (e integruar)
 • Koha në Stand-by deri në 250 orë (2G) / deri në 250 orë (3G)
 • Koha gjatë përdorimit në  rrjetin 3G deri në 10 orë (2G) / deri në 100 orë (3G)
 • Procesori Apple A6, 2 – bërthamorë  1.3 GHz
 • RAM 1 GB
 • Memoria interne 16/32 GB
 • Mundësia për SD-Kartë JO
 • Kamera e pasme 8 Megapikëselë
 • Kamera e përparme 1.2 Megapikëselë
 • Video incizimi FULL HD
 • Radio JO |ameble|
SHPËRNDAJE