SHPËRNDAJE

SplashData ka përpiluar një listë të 25 fjalëkalimeve më të njohura të vitit 2013, dhe në krye të listës është fjalëkalimi i famshëm 123456.

password

Për herë të parë që SplashData filloi përpilimin e listës vjetore të fjalëkalime, fjalëkalimi “password” e ka humbur vendin e parë dhe është pozicionuar në vendin e dytë.

TOP 25 fjalëkalimet të vitit 2013 janë si në vijim;

    1. 123456 
    2. password 
    3. 12345678 
    4. qwerty 
    5. abc123 
    6. 123456789 
    7. 111111 
    8. 1234567
    9. iloveyou 
    10. adobe123 
    11. 123123 
    12. Admin 
    13. 1234567890 
    14. letmein 
    15. photoshop 
    16. 1234 
    17. monkey 
    18. shadow 
    19. sunshine 
    20. 12345 
    21. password1 
    22. princess 
    23. azerty 
    24. trustno1
    25. 000000 /ameble

SHPËRNDAJE