SHPËRNDAJE

Është prezantuar zyrtarisht aparati digjital Samsung NX1100 në Gjermani, që pritet të dalë në shitje nga fundi i këtij muaji me çmim prej 599 €. Ky model posedon softuerin Lightroom nga Adobe.

Samsung NX1100 në karakteristika tjera përmban 20 megapixel, sensorin APS-C CMOS dhe vjen me ISO range prej 100 deri 12800, gjithashtu ekranin LCD 3 inç me rezolucion 640X480 pixel dhe rrjetin WiFi të integruar, ende nuk ka detaje se kur dhe a do të paraqitet në vende të tjera të botës. |ameble|

SHPËRNDAJE