SHPËRNDAJE

Kompania Dell ka njoftuar për laptopin e tyre të ri Chromebook 11, një laptop i cili për kompaninë është i pari që vjen me sistem operativ Chrome të Google-it dhe që është projektuar posaçërisht për t’u përdorur nga shkollat ​​dhe nxënësit. Chromebook Dell 11 vjen me ekran 11 inç dhe ka rezolucion 1366 x 768 pikselë, posedon procesorin Intel Celeron 2955U me zgjedhje 2GB ose 4GB RAM.

Karakteristikat të tjera të tij përfshijnë 16 GB memorie e brendshme, kamerën frontale HD 720p, WiFi 802.11, Bluetooth 4.0 dhe USB 3.0.Dell Chromebook 11

Ky model do të jenë në dispozicion prej muajit Janarit në Britani të Madhe dhe SHBA të dhe çmimi i tij do të jetë nën 300 $. Kompania Dell ka thënë gjithashtu se do të punojnë në modele Chromebook tjera të cilat do të jenë të dizajnuara për tregun më buxhet të ulët si dhe për tregun e biznesit. |ameble|